ARRANGEMENTEN

nog meer genieten met onze gastronomische arrangementen

Om Fine Fleur optimaal te kunnen beleven, bieden wij verschillende arrangementen. Zo kunt u uw verblijf in Antwerpen verlengen met een comfortabele hotelovernachting, thuis genieten van onze culinaire specialiteiten en ons team inzetten voor exclusieve evenementen op locatie.

OVERNACHTEN

Wilt u een overnachting aan uw bezoek toevoegen? Reserveer dan het overnachtingsarrangement, …

dat in samenwerking met Botanic Sanctuary is samengesteld. 


Het exclusieve boutique hotel Botanic Sanctuary is het nieuwste vijfsterrenhotel van ‘Leading Hotels of the World’ en is gevestigd in een voormalig 15e-eeuws klooster. Deze high-end getaway is gelegen naast ons restaurant en de botanische tuin en brengt een bewonderenswaardige geschiedenis samen met hedendaagse verwachtingen.

Botanic-Sanctuary-Antwerp.jpg
Flowers.png

botanic sanctuary

Feature_edited.jpg

ANTWERPEN

Fine Fleur is gelegen aan de Lange Gasthuisstraat, in de Theatherbuurt van Antwerpen. Deze mondaine wijk bevindt zich midden in het oude stadscentrum en staat bekend om zijn imposante neoclassicistische gebouwen, schouwburgen en toprestaurants.

 

Prachtige boutiques, interieurwinkels en antiquairs zijn hier ook goed vertegenwoordigd. Antieke en brocante schatten zijn met name in en rondom de Kloosterstraat te bewonderen. Het ModeMuseum en winkels van Belgische ontwerpers als Dries van Noten, Veronique Branquinho en Walter van Beirendonck, bevinden zich

op nog geen tien minuten lopen bij Fine Fleur vandaan.

SPECIAL DINNER

Wilt u het team van Fine Fleur inzetten voor een bruiloft of evenement en wilt u dat wij op een exclusieve locatie voor u en uw gasten komen koken? Dan stellen we u een persoonlijke formule in een passend culinair kader voor. Neem contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

FF-39.jpg

FOODBOX

Mocht u graag een reservering willen maken voor ons restaurant, maar zitten wij al vol? Niet getreurd. Met het 3-gangen take-away menu van Fine Fleur @Home, bieden wij de mogelijkheid om Fine Fleur ook thuis te kunnen beleven.  

 

Wij voorzien verschillende menu’s die telkens voor het weekend te bestellen zijn. U kunt uw menu aan het restaurant afhalen.