MENU

an experience to remember

In onze keuken is de natuur leading en laten we ons inspireren door de verschillende seizoenen. Producten van eigen bodem en de omgeving spelen een glansrijke rol in ons menu. Samen met onze voorliefde voor frisse elementen, zuren en wereldse specerijen vormen ze de basis voor al onze creaties en zullen in elk gerecht te herkennen zijn. 

Dorade

bloemkool-koolrabi     + kaviaar €25​

 

Kabeljauw

aardpeer - macadamia

 

*Ijslandse langoustine

pompoen- combava

 

**Noordzee tarbot

aardappel - Tuber melanosporum

 

Veluws weide hoender

prei – bospeen

 

Granny smith appel

yuzu - citroen

 

Lunch                          4 gangen          €70

Lunch/diner                 *5 gangen        €95

Lunch/diner                 **6 gangen      €120

Vrijdag-zaterdag en feestdagen serveren

we uitsluitend het 6 gangen menu

FF-52.jpg
Schermafbeelding 2021-11-04 om 19.58.11.png

Wijnen per glas

Ook bieden wij de mogelijkheid om wijnen per glas te bestellen. Laat u adviseren door uw sommelier.

Zij helpt u bij het maken van de juiste keuze en vertelt vol passie over de wijnen die wij schenken.